← Terug naar overzicht

Coördinator Educatie gezocht

Het Literatuurmuseum / Kinderboekenmuseum is op korte termijn op zoek naar een Coördinator Educatie (0,8 fte).

Taken en verantwoordelijkheden

- geeft leiding aan de freelance medewerkers, vrijwilligers en stagiaires die betrokken zijn bij de educatieve activiteiten van het Literatuurmuseum / Kinderboekenmuseum
- is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van alle educatieve activiteiten en de kwaliteit daarvan
- in staat om projectleidersrol te vervullen bij de ontwikkeling van interactieve tentoonstellingen
- adviseert het hoofd publiekszaken en tentoonstelling met betrekking tot het beleidsterrein educatie
- onderhoudt en ontwikkelt zijn/haar netwerk in het onderwijs-, literaire en museale veld

- HBO / minimaal 5 jaar relevante werkervaring
- aantoonbare ervaring op het terrein van het ontwikkelen van museumlessen voor zowel primair en voorgezet onderwijs
- in staat om op inspirerende wijze leiding te geven
- ervaring met projectmatig werken
- praktisch, flexibel, pro-actief, representatief en stressbestendig
- bereid tot werken op avonden en weekenden
- uitgebreide kennis van (jeugd)literatuur

Aanbod
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is minimaal € 2.397, - en maximaal € 3.240 (schaal 8 BBRA) bij een fulltime dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Solliciteren
Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je tot maandag 10 april je sollicitatiebrief met CV per mail sturen aan marieke.vanwissen@stichtingnll.nl o.v.v. Vacature coördinator educatie Literatuurmuseum / Kinderboekenmuseum. Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Ingrid Verkiel op telefoonnummer 070-3339666.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.