← Terug naar overzicht
24 november 2017

Literatuur op tv

De Jan Campert-Stichting brengt in samenwerking met het Literatuurmuseum vrijdag 24 november een boeiende middag over literatuur op tv.

Een goed gesprek met Adriaan van Dis, een intellectueel debat met Michaël Zeeman, literair entertainment met Boudewijn Büch et cetera: literatuur heeft vele gezichten op wat Gerard Reve de ‘verrekijk’ noemde. Vrijdag 24 november komt alles voorbij: nostalgie, debat op het scherpst van de snede, successen, mislukkingen en onvergetelijke fragmenten.

Met o.a. Adriaan van Dis, K. Schippers, Büch-biograaf Eva Rovers, Connie Palmen, en Boeken­-presentator Jeroen van Kan.

Praktische informatie:

Waar:

Literatuurmuseum

Datum:

Vrijdag 24 november

Tijd:

13.30 uur - 18.30 uur

Kosten:

€ 25, incl.borrel
€ 17,50 voor Vrienden van de Jan Campert-Stichting en studenten

Aanmelden:

Kaarten zijn hier te koop

De Jan Campert-Stichting reikt namens de gemeente Den Haag de literaire prijzen van de hofstad uit, waaronder de prestigieuze Constantijn Huygens-prijs, om zo een bijdrage te leveren aan de publieke erkenning en een grotere bekendheid van belangrijk geacht literair werk.