Nog
niet bekend

J. Greshoff-prijs
Tijdens de uitreiking van de Haagse literatuurprijzen op 1 april 2021 wordt de laureaat van de J. Greshoff-prijs bekendgemaakt.

Tijdens deze gelegenheid worden ook de laureaten van de Jan Campert-prijs voor poëzie en de F. Bordewijk-prijs voor proza bekendgemaakt, en Guus Kuijer zal de Constantijn Huygens-prijs 2020 in ontvangst nemen.

De feestelijke uitreiking vindt plaats om 20:30 uur tijdens een bijzonder online programma op literatuurmuseum.nl, gepresenteerd door Hassnae Bouazza en Splinter Chabot. In het Literatuurmuseum gaan zij in gesprek over de boeken van de bekroonde auteurs. Philip Huff zal iconische Haagse locaties bezoeken om daar via Zoom te spreken met de winnaars.

De jury bestond uit: Erica van Boven, Jeroen Dera, Arjen Fortuin, Aad Meinderts (voorzitter), Sanne Parlevliet, Jan de Roder, Jeannette Smit, Carl De Strycker en Sarah Vankersschaever.