Algemene informatie

Lees meer over het educatieve aanbod van het museum.

In het Literatuurmuseum / Kinderboekenmuseum maken leerlingen spelenderwijs kennis met (jeugd)literatuur. Leren, beleven en doen staan bij een museumbezoek centraal. Alle tentoonstellingen en workshops van het museum stimuleren de eigen fantasie en wakkeren plezier in lezen aan.

 

Het museum verzorgt museumlessen voor het primair- en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en het hoger onderwijs. De lessen zijn behalve leerzaam ook spannend en verrassend. Niet alleen voor leerlingen, maar zeker ook voor docenten!

  

Reserveren

 

Let op: Vooraf reserveren is noodzakelijk voor de educatieve programma's! Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via groepsbezoek@literatuurmuseum.nl of 070-3339631.

 

Bij annulering van een les binnen één week voor uw bezoek zijn wij genoodzaakt een standaardbedrag van € 50 in rekening te brengen.
 

Kijkje nemen?

 

Wil je weten wat de leerlingen gaan ervaren tijdens een bezoek aan het Literatuurmuseum / Kinderboekenmuseum? Jij en een collega zijn van harte welkom om langs te komen en een kijkje te nemen. Gratis! Je kunt je uiterlijk een week voor komst aanmelden via groepsbezoek@literatuurmuseum.nl.