← Terug naar overzicht

Projectleider gezocht!

Het Literatuurmuseum / Kinderboekenmuseum is op korte termijn op zoek naar een Projectleider Literatuurmuseum.nl (1 fte).

Het Literatuurmuseum en Kinderboekenmuseum in Den Haag vormen samen de Stichting Nederlands Literatuurmuseum en Literatuurarchief. Deze stichting ziet het als haar missie de kracht en de rijkdom van het Nederlands literaire erfgoed zichtbaar te maken.

Gezocht: Projectleider Literatuurmuseum.nl (1 fte)

Functieomschrijving:

• Coördineert de werkzaamheden van de (freelance) medewerkers van de site literatuurmuseum.nl, de bureaus, collega’s en samenwerkingspartners die een bijdrage aan de site leveren, en is verantwoordelijk voor de kwaliteit daarvan
  • Is verantwoordelijk voor de groei van het aantal bezoekers van de site
  • Is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleidsplan 2017-2020 met betrekking tot de site en het daarvan afgeleide jaarprogramma
  • Adviseert het hoofd Publiekszaken & Tentoonstellingen met betrekking tot het beleid t.a.v. de site

Functie-eisen:

• Afgeronde studie Nederlands
  • Mimimaal drie jaar ervaring met online marketing
  • Planmatige en organisatorische kwaliteiten
  • Klantvriendelijke en servicegerichte instelling
  • Schrijven voor diverse doelgroepen
  • Bereidheid tot het werken op avonden en in het weekend

Aanbod

Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een half jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is minimaal € 2.504 maximaal € 3.385 bij een fulltime dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Solliciteren

Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je tot en met 5 mei 2019 je sollicitatiebrief met CV per mail sturen aan maaike.kramer@stichtingnll.nl o.v.v. Vacature projectleider Literatuurmuseum.nl. Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Ingrid Verkiel, hoofd Publiekszaken & Tentoonstellingen, op telefoonnummer 070-3339666. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.