16 september 2022

BoekTok Live

Kom vrijdagavond 16 september naar het gratis festival BoekTok Live in het museum en ontmoet je favoriete YA-schrijvers en populaire BookTokkers.

Reserveer hier je gratis kaarten!

Tickets

Tijdens het festival BoekTok Live wordt de nieuwe tentoonstelling Back Street geopend en trappen we de Boekenweek van Jongeren af. 

 

3PAK-auteurs Chinouk Thijssen, Daan Heerma van Voss en Gerschwin Bonevacia zijn aanwezig en er zijn schrijversoptredens en workshops van onder anderen Kluun, Renske de Greef, Elten Kiene, Khalid Boudou en Margje Woodrow. Natuurlijk koop je ook de nieuwste boeken in de YA pop-upstore, maak je je eigen graffiti tag en ontmoet je bekende BoekTokkers, zoals Soraya Riem (@sorayariem.psd) en Noah de Campos Neto (@jetweedevader).

 

Een bijzonder moment tijdens BoekTok Live is de uitreiking van het Beste Boek voor Jongeren. De jury, bestaande uit vijf jongeren, kiest hun favoriete boek. Daar wil je bij zijn!

 

 

Bekijk hier het blokkenschema: 

 

 

Back Street

Tijdens het festival wordt de nieuwe tentoonstelling Back Street geopend. Maak kennis met hedendaagse schrijvers in de Gym, leer verleiden met taal in de Limousine of geef jezelf bloot in het spel de Tattoo shop. 

  

Het belooft een feestelijke avond te worden, speciaal voor jou! Kom je ook? Reserveer hier alvast je gratis ticket en wees er snel bij. 

 

 

BoekTok Live is speciaal voor jongeren vanaf 14 jaar en vindt plaats van 19.30 tot 22.30 uur in het Literatuurmuseum in Den Haag. 
 

Het festival is gratis, maar reserveer wel je ticket via deze link.