Op zondagen t/m 21 april

Ontmoet de talenten

Op zondagen volg je om 14.00 uur of om 15.00 uur een gratis, korte familierondleiding door de makers van de tentoonstelling Talenten in beeld.

Voor iedereen die een eigen prentenboek, graphic novel of getekend journalistiek verhaal wil maken, richtte illustrator Ellen Vesters in 2022 de Venster Academy op, met de opleiding Beeldverhaal.  
 

Na intensief les te hebben gekregen van gerenommeerde schrijvers, illustratoren, coloristen, striptekenaars en vormgevers uit binnen- en buitenland, rondde de eerste lichting studenten eind 2023 deze verdiepende opleiding voor geïllustreerde verhalen af. Het werk van de illustratoren Majken Enequist, Monica Hajek, Irene de Kroon, Marieke van Leeuwen, Sylvia Thijssen, Hilde Peters, Jettie Scholten, Gitta Pardoel, Sanne van Schoten en Niek Schuil is nu te zien in het museum. Lees hier meer over de expositie. 

 

Op zondag kun je met de hele familie aansluiten bij een korte rondleiding. Ontmoet een van de talenten en laat je inspireren! 


Praktische informatie:

  • De rondleiding is voor families met kinderen vanaf 7 jaar
  • Voor de rondleidingen hoef je niet apart te reserveren. De rondleiding is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs voor het museum. 
  • Let op! Reserveer je reguliere entreeticket wel van tevoren. Het kan druk zijn in het museum.