Een koffer vol Kinderboekenbeesten

Een speciaal project in samenwerking met de Bibliotheek Den Haag. Lees in de klas over beroemde prentenboekdieren en bezoek vervolgens het museum om de boeken in het echt te beleven.

Voor groep 1/2

Aantal

max. 30 leerlingen

Begeleiding

1 begeleider op 5 kinderen

Duur

75 minuten

Kosten

€45,- incl. museumles Letterpret

Lezen in de klas...

Vier weken lang lees je met de kinderen 25 prentenboeken. Je vindt in de koffer ook extra materialen zoals een handpop van Kikker en een reuzenboek van Rupsje Nooitgenoeg. In de bijgevoegde handleiding staan verwerkingssuggesties.

 

...en dan naar het museum!

Aan het eind van de leesperiode breng je tegen een sterk gereduceerd tarief met jouw klas een bezoek aan de tentoonstelling ABC met de dieren mee, een groot feest vol letters en alle dieren waar de leerlingen de afgelopen weken over gelezen hebben. Hier volg je de museumles Letterpret.

 

Het museum neemt na aanmelding contact met je op voor het inplannen van de museumles. Aanmelden via: edubiebdenhaag.nl

Deze les is alleen te boeken voor scholen uit Den Haag. Scholen buiten Den Haag kunnen de andere lessen in de tentoonstelling ABC met de dieren mee wel boeken. 

 

Vooraf reserveren is noodzakelijk voor de educatieve programma's! Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via groepsbezoek@kinderboekenmuseum.nl of 070 - 333 9631.