De koffer van Kikker

Samen met de Bibliotheek Den Haag biedt het museum een boekenkoffer over Kikker aan. Lees in de klas over Kikker en zijn vrienden en bezoek vervolgens het museum om letterlijk de boeken in te stappen!

Voor groep 1/2

Aantal

max. 30 leerlingen

Begeleiding

1 begeleider op 5 kinderen

Kosten

€45,00 incl. museumles Blij, boos, bang met Kikker

Lezen in de klas...

Vier weken lang lees je met de kinderen prentenboeken geschreven door Max Velthuijs. Je vindt in de koffer ook extra materialen zoals Kikkerspelletjes, een Kikker-handpop en vingerpoppetjes van alle vriendjes. In de bijgevoegde handleiding staan verwerkingssuggesties.

 

...en dan naar het museum!

Aan het eind van de leesperiode breng je tegen een sterk gereduceerd tarief met jouw klas een bezoek aan de tentoonstelling Ik ben Kikker, de leefwereld van Kikker waar de leerlingen de afgelopen weken over gelezen hebben. Hier volg je de museumles Blij, boos, bang met Kikker.

 

Het museum neemt na aanmelding contact met je op voor het inplannen van de museumles. Aanmelden via: edubiebdenhaag.nl.

 

Deze les is alleen te boeken voor scholen uit Den Haag. Scholen buiten Den Haag kunnen de andere lessen in de tentoonstelling Ik ben Kikker wel boeken.

Vooraf reserveren is noodzakelijk voor de educatieve programma's! Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via groepsbezoek@kinderboekenmuseum.nl of 070 - 333 9631.